Menu

In 2023 zijn er nog steeds uniforme tarieven. Dit betekent dat alle Nederlandse tandartsen dezelfde tarieven hanteren. U kunt de tarieven hier inzien.
Iedere tandarts moet de zogenoemde techniekkosten publiceren, u ziet hier een overzicht.

Meer inzicht in de kosten voor mondzorg vind u op deze pagina: mondzorgkosten 

Wij werken samen met Infomedics. Zij proberen zoveel mogelijk rechtstreeks bij de zorgverzekeraars te declareren. U krijgt van Infomedics alleen een rekening van de kosten die zij niet bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren of wanneer uw budget bij de zorgverzekeraar op is.
 
Gelet op de grote diversiteit van de vergoedingen van de aanvullende tandartsverzekeringen zijn wij niet verantwoordelijk voor het al of niet (gedeeltelijk) vergoeden van de door ons uitgevoerde behandelingen. Indien u zekerheid over de vergoeding wilt hebben kunt u ons om een begroting vragen die u kunt voorleggen aan uw zorgverzekeraar. Wij gebruiken daarvoor de applicatie Zorgsom: zie deze video.
 
Overzicht Tandartsverzekeringen: https://vergelijkmondzorg.nl/tandartsverzekering/

Overzicht Orthodontie: https://vergelijkmondzorg.nl/orthodontie/

Helaas wordt de regeldruk van de overheid steeds groter. Wij proberen zoveel mogelijk de ouderwetse kwaliteit en service te leveren en samen met u in een prettige sfeer tot een prettige behandeling  te komen.