Menu

Wim, tandarts

Ik werd geraakt door het feit dat het dorp geen tandarts meer had. Ik zie het als een uitdaging een moderne praktijk op te bouwen in Overasselt. Vooral het werken als gezins-tandarts spreekt mij aan, omdat ik oprecht belangstelling heb voor mensen. Als tandarts werk je met allerlei soorten mensen, die allemaal hun eigen verhaal en hun eigen angst hebben. Daar kan ik goed mee omgaan. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en hun vertrouwen te winnen. In mijn vrije tijd zit ik veel achter de computer. Daarnaast reis, klus en lees ik graag. Het BIG-nummer Wim van is 9022083602.

Milou, mondhygiënist

Vanaf september 2014 mag ik werkzaam zijn als mondhygiënist voor tandartspraktijk Overasselt. In 2010 ben ik als mondhygiënist afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds de opleiding heb ik veel affiniteit met bijzondere patiëntengroepen en ben daarom praktiserend in de ouderen- en gehandicaptenzorg. De afwisseling met de algemene tandartsenpraktijk maakt het dynamisch en zie ik als een uitdaging in mijn werk. Daarnaast waardeer ik een kleinschalige praktijk waarbij persoonlijk contact met de patiënten hoog in het vaandel staat. Mijn vrije tijd ben ik met plezier aan het hardlopen, zwemmen, uitoefenen van yoga en tuinieren.

Katja, mondhygiënist

Sinds 2009 ben ik afgestudeerd als mondhygienist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben dol op mijn vak en help mensen graag aan een betere mondgezondheid. Naast deze werkzaamheden geef en volg ik yogales om zelf in vorm te blijven, maar ook om een gezonde afwisseling te hebben tussen lekker hard werken en intensief ontspannen. Verder reis ik graag, doe ik veel aan persoonlijke ontwikkeling en ben ik aardig klus-handig, al zeg ik het zelf ;)

Jo, tandarts

Tot aan mijn pensionering was ik als onderzoeker en hoofddocent verbonden aan de opleiding Tandheelkunde te Nijmegen. Veel van mijn onderzoeken hebben te maken met het voorkomen van gaatjes in tanden en kiezen en het vullen ervan op een atraumatische wijze. Ik heb dat concept in veel landen onderwezen en ben er een aantal keer voor onderscheiden. Ik zal op basis van een onregelmatig schema op vrijdag in de praktijk aanwezig zijn. Het BIG-nummer van Jo is 69021006602.

Cas, assistent

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam als tandartsassistent. Het is een uitdagende baan waarin ik ‘mijn ei’ goed kwijt kan. Ik vind het belangrijk om tijdens het werk echt contact te maken met mensen. Iedere patiënt vraagt namelijk om een specifieke benadering en handelswijze. Persoonlijke aandacht en kennis zijn erg belangrijk bij tandartspraktijk Overasselt. Ik haal veel energie en voldoening uit mijn werk. Dit plezier draag ik graag over aan onze patiënten. Buiten mijn werk ben ik graag creatief bezig. Ik vind het leuk om te koken, dit doe ik graag voor vrienden en familie.

Helene, mondhygiënist

Vanaf 2009 ben ik afgestudeerd mondhygiënist. Ik doe dit werk met erg veel plezier! Ik kreeg de kans om in deze praktijk te mogen behandelen. Dit sprak mij erg aan want ik vind het prettig om in een gemoedelijke praktijk te werken. En het werd tijd voor een nieuwe uitdaging!. Belangrijk vind ik het dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen bij mij in de stoel. In mijn vrije tijd ben ik aan het zwemmen , bootcampen en genieten van mijn gezin.

Nuran, preventie-assistente

Ik kom uit Duitsland en woon al 18 jaar in Nederland. Als tandartsassistente heb ik al 29 jaar werkervaring. In 2010 heb ik de opleiding preventieassistente afgerond. Ik ben dol op mijn werk. Ik vind het fijnste en het belangrijkste aspect van mijn werk het begeleiden en ondersteunen van de patiënten tijdens de behandeling. Ik houd van haken en ik zit in een musicalclass bij een theaterschool in Wijchen. Hier kan ik mij uitleven in dansen en zingen. Andere hobby’s van mij zijn wandelen en fietsen.