Menu

Wim, tandarts

Ik werd geraakt door het feit dat het dorp geen tandarts meer had. Ik zie het als een uitdaging een moderne praktijk op te bouwen in Overasselt. Vooral het werken als gezins-tandarts spreekt mij aan, omdat ik oprecht belangstelling heb voor mensen. Als tandarts werk je met allerlei soorten mensen, die allemaal hun eigen verhaal en hun eigen angst hebben. Daar kan ik goed mee omgaan. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en hun vertrouwen te winnen. In mijn vrije tijd zit ik veel achter de computer. Daarnaast reis, klus en lees ik graag.

Milou, mondhygiënist

Vanaf september 2014 mag ik werkzaam zijn als mondhygiënist voor tandartspraktijk Overasselt. In 2010 ben ik als mondhygiënist afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds de opleiding heb ik veel affiniteit met bijzondere patiëntengroepen en ben daarom praktiserend in de ouderen- en gehandicaptenzorg. De afwisseling met de algemene tandartsenpraktijk maakt het dynamisch en zie ik als een uitdaging in mijn werk. Daarnaast waardeer ik een kleinschalige praktijk waarbij persoonlijk contact met de patiënten hoog in het vaandel staat. Mijn vrije tijd ben ik met plezier aan het hardlopen, zwemmen, uitoefenen van yoga en tuinieren.

Esther, mondhygiënist

Mijn naam is Esther, ik ben sinds 2001 afgestudeerd als mondhygiënist en heb veel interesse in mijn vakgebied. Mijn hobby's zijn sportief bezig zijn en dansen.

Jo, tandarts

Tot aan mijn pensionering was ik als onderzoeker en hoofddocent verbonden aan de opleiding Tandheelkunde te Nijmegen. Veel van mijn onderzoeken hebben te maken met het voorkomen van gaatjes in tanden en kiezen en het vullen ervan op een atraumatische wijze. Ik heb dat concept in veel landen onderwezen en ben er een aantal keer voor onderscheiden. Ik zal op basis van een onregelmatig schema op vrijdag in de praktijk aanwezig zijn.

Sonja, assistente

Ik werk al weer tien jaar in tandartspraktijk Overasselt. Ik werk met veel plezier als assistente. Door cursussen en congressen te bezoeken blijf ik op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde. Ik maak graag lange wandelingen en fietstochten.

Helene, mondhygiënist

Vanaf 2009 ben ik afgestudeerd mondhygiënist. Ik doe dit werk met erg veel plezier! Ik kreeg de kans om in deze praktijk te mogen behandelen. Dit sprak mij erg aan want ik vind het prettig om in een gemoedelijke praktijk te werken. En het werd tijd voor een nieuwe uitdaging!. Belangrijk vind ik het dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen bij mij in de stoel. In mijn vrije tijd ben ik aan het zwemmen , bootcampen en genieten van mijn gezin.

Nuran, assistente