Menu

Wim, tandarts

Ik was destijds in 2007 de oprichter van de praktijk. Het raakte mij dat de dorpen Heumen, Nederasselt en Overasselt steeds meer van hun voorzieningen kwijtraken. Ik probeer het dorp te faciliteren in basale en eerlijke mondzorgverlening. Ik doe dat parttime in combinatie met mijn werk in de ouderenzorg. Er komt vanuit de groep kwetsbare ouderen een grote zorgvraag op ons af, waar mondzorgverleners nog niet goed op zijn voorbereid. Ik hoop daar een steentje aan bij te dragen, onder andere als ‘Alzheimer-tandarts’. Mijn hobby’s zijn (natuur)wandelen, muziek luisteren, het verzamelen van allerlei vintage-dingen en knutselen.

Jo, tandarts

Ik was als onderzoeker en hoofddocent verbonden aan de opleiding Tandheelkunde van het Radboudumc te Nijmegen. Veel van mijn onderzoeken had te maken met het voorkomen van gaatjes in tanden en kiezen en het vullen ervan zonder gebruik van een boor. Die ‘atraumatische restauratieve techniek’ (ART) onderwees ik en daarvoor ben ik een aantal keren onderscheiden. Na mijn pensionering ben ik in Overasselt gaan werken. Juist vanwege mijn buitenlandse contacten werk ik niet regelmatig. Als ik er wel ben, is dat op vrijdag.

Helene, mondhygiënist

Vanaf 2009 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist. Ik doe dit werk met erg veel plezier! Ik kreeg de kans om in deze praktijk te mogen behandelen. Dat sprak mij erg aan want ik vind het prettig om in een gemoedelijke praktijk te werken. Ik vind het belangrijk vind dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen bij mij in de stoel. En het werd tijd voor een nieuwe uitdaging! In mijn vrije tijd ben ik aan het zwemmen, bootcampen en genieten van mijn gezin.

Malou, mondhygiënist

Ik ben in 2018 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Milou, mondhygiënist

Vanaf september 2014 mag ik werkzaam zijn als mondhygiënist voor tandartspraktijk Overasselt. In 2010 ben ik als mondhygiënist afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds de opleiding heb ik veel affiniteit met bijzondere patiëntengroepen en ben daarom praktiserend in de ouderen- en gehandicaptenzorg. De afwisseling met de algemene tandartsenpraktijk maakt het dynamisch en zie ik als een uitdaging in mijn werk. Daarnaast waardeer ik een kleinschalige praktijk waarbij persoonlijk contact met de patiënten hoog in het vaandel staat. Mijn vrije tijd ben ik met plezier aan het hardlopen, zwemmen, uitoefenen van yoga en tuinieren.

Cas, tandartsassistent

Sinds mei 2018 ben ik werkzaam als tandartsassistent. Het is een uitdagende en complexe baan waarin ik goed mijn ei kwijt kan. Ik vind het belangrijk om tijdens het werk echt contact te kunnen maken met mensen. Iedere patiënt vraagt om een andere benadering en handelswijze. Persoonlijke aandacht en kennis zijn erg belangrijk bij TP Overasselt. Het is een uitdagende baan waar ik veel energie en plezier uit haal. Dit plezier draag ik graag over aan onze patiënten. Buiten mijn werk ben ik graag creatief bezig. Daarnaast vind ik het leuk om te koken, dus dit doe ik ook graag voor vrienden en familie.