Menu

Onze praktijk biedt alle vormen van de normale tandheelkundige hulp en preventie. Deze omvat een breed scala aan mogelijkheden. Voor beugels verwijzen wij naar een orthodontist.
Voor veel mensen is een bezoek aan de tandarts onplezierig, vaak door ervaringen uit het verleden. Desondanks is het erg belangrijk voor behoud van een gezonde mond, regelmatig voor controle te komen. Informeer de tandarts door over uw angst te praten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de behandeling zo prettig mogelijk verloopt. Beide tandartsen hebben ruime ervaring met de behandeling van angstige patiënten. Kluter is ruim 20 jaar verbonden geweest aan de GGZ instelling Propersona in Nijmegen en heeft daar veel angstige patiënten behandeld.

Ter voorkoming van angst adviseren wij om met uw kinderen zo vroeg mogelijk mee te nemen naar onze praktijk. Op spelende wijze wennen de kinderen aan de tandartsomgeving.

Frencken is vooral beroemd om zijn ART-techniek: gaatjes vullen zonder boor!
Klüter is gespecialiseerd tandarts-geriatrie en behandelt zorgafhankelijke, kwetsbare ouderen in diverse zorgcentra. Zie hiervoor www.kluter.nl/ouderen. Hoe belangrijk het gebit is voor de algemene gezondheid wordt duidelijk weergegeven in dit filmpje.