Behandeling tandarts

Onze praktijk biedt alle vormen van de normale tandheelkundige hulp en preventie. Deze omvat een breed scala aan mogelijkheden. Voor beugels verwijzen wij naar een orthodontist.
Sommigen mensen ervaren het bezoek aan een tandarts als onplezierig, vaak door ervaringen uit het verleden. Toch is het, ook voor hen, belangrijk om de mond regelmatig te laten controleren. Dat zorgt voor een gezonde mond en voorkomt daardoor klachten en eventuele nieuwe onplezierige ervaringen. Wij hebben veel aandacht voor uw angst. Informeer de tandarts daarom hierover. Dan zorgen we dat de behandeling zo prettig mogelijk verloopt. Beide tandartsen hebben ruime ervaring met de behandeling van angstige patiënten. Kluter is ruim 20 jaar verbonden geweest aan de GGZ-instelling ProPersona in Nijmegen en heeft daar veel angstige patiënten behandeld.

Ter voorkoming van angst adviseren wij om met uw kinderen zo vroeg mogelijk mee te nemen naar onze praktijk. Op spelende wijze wennen de kinderen aan de tandartsomgeving. Omdat wij al veel kinderen behandelen, hier nog een informatieve video van het Klokhuis.

Frencken is vooral beroemd om zijn ART-techniek: gaatjes vullen zonder boor!
Klüter is gespecialiseerd tandarts-geriatrie en behandelt zorgafhankelijke, kwetsbare ouderen in diverse zorgcentra.
Hoe belangrijk het gebit is voor de algemene gezondheid wordt duidelijk weergegeven in dit filmpje.